- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Az el?bb egyébként milyen ügyre céloztál?"
Csapat riadó!
- Nos az ilyen ügyek, nomeg némi rasszizmus okán sem szeretem annyira a Renraku-t. De az arkológiával kapcsolatos történtek, felel?tlenség sem szimpatikus számomra. S bizonyára nem véletlen, ha az jut eszedbe, hogy nem választottad ?ket, és nem a cégnek az az oldala amiért valaki is a Renrakut választaná.
- Szóval szerintem akad a Renrakunál régi ismer?s aki szívesen megismerné az egyik kedvenc segédprogramomat... A rosszabbik felér?l és igen közelr?l
Egy optikai chipet lökök felé
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Megnézi az optikai chipet amit adsz neki, majd visszaadja.
-"Nem tudom honnan szedted, mert nem rossz, de ha jól tudom, itt kicsit gáz volna ha elkapnának valamilyen fekete programmal. Vigyázz vele."
Csapat riadó!
- Amikor ezt kutattam volt annak idején egy városi legenda, javarészt a Renraku-t érintette, miszerint sok Renraku-s f?nök úgy próbálta a lányát megvédeni a problémásabb kapcsolatotoktól, hogy egy ilyen pszichotróp fekete jég kódjával ültetett el egy megfelel? fóbiát a lányban. Így biztos, hogy csak a "politikai házasság marad".
- Johnny a dekásunk persze ordítva magyarázta el, hogy ilyen jég nem létezik, meg ilyesmit igen bonyolult elérni. Meg, hogy sokkal egyszer?bb egy pár Full-X CalHot m?érzet chipet használva elhitetni valaki agyával áldozattá vállt... Akár személyre szabott is lehet az élmény. Majd utána az emléket törölni, a félelmet nem.
- A törlés után már nehéz megmondani, hogy az eredeti élmény egy nem túl jó, de er?s m?érzet, vagy egy álomszer?re fakult valós emlék. S a szül? könnyen mondja azt, hogy "az egészséged érdekében segített felejteni", ha a törlés nyomára fény derül.
- Ne tudd meg, hogy mennyi hasonló összeesküvés elméletet hallottam.
Mesélem neki a storykat nevetve, de figyelve melyik story hat rá...
- Persze akad aki azt mondja, sokan csak megérzik ha a partnerük sötét mágiához fordulna, s sok olyan van ami oka a rémületnek, ami megmarad. Csoda, hogy én itt is ügyet látok?
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Kalandmestereknek
-
Kalandmester vitafórum
- DnD rendszer
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?