MIT campus

More
14 years 11 months ago #532 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Ügy? Mire gondolsz? Igazad van, azért tanultam meg harcolni, hogy megvédjem magam. Megy egyébként is, ez olyan sport dolog. Csak van aki röplabdázik vagy focizik vagy fut, én meg karateedzésre szoktam járni. Ez amolyan jótanács féle volt, tudod. Akinek meg magasan vannak a szülei, annak alapvet?. Igazából... Az a Renrakus dolog az nem vicc, csak részben. Javasolták, hogy tanuljak önvédelmet. Meg egyébként is, jobb ha az ember egészséges, fegyelmezett és oda is figyel magára. Csak ha sokat vagyok benn, akkor kicsit elszokok a valóságtól. "

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 11 months ago #533 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Meglep, hogy a Renrakus történet nem vicc. Én inkább el tudnálak képzelni a Yamatetsunál. Igaz ott kevésbé lenne okod félni a fiúktól is.

More
14 years 11 months ago #534 by Nyarlathotep
-"A családját az ember nem válogathatja meg. De a munkahelyét igen. Meg ugye mindig szükség van kapcsolattartókra vagy közös projekteknél fejleszt?kre." ebb?l azt veszed ki, hogy ? maga is jobban el tudná képzelni magát a Yamatetsunál.

-"Az el?bb egyébként milyen ügyre céloztál?"

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #535 by TheElf
- Fekete jégt?l sem félsz, ok nélkül nem félnél a fiúktól sem. Ha pedig okod van félni t?lük, akkor valaminek történnie kellett. Nem szeretném megbántani a családodat, de sokféle Japán céggel volt már dolgom. Akadt aki a hagyományokból a becsületet emelte ki, s törekvést, hogy a lehet? legjobb legyen a lehet? legtöbbet nyújtsa. Mások pedig inkább a rasszizmust, s a lányok alárendelt szerepét. Ha egy cég az utóbbi utat tekinti értéknek, nem meglep?, ha el?fordul némi szemtelenség, zaklatás, pár er?szakos férfi is, akár cégen, családon belül is. S a helyi értékrend okán az ügy nem oldódik meg.

- Nos az ilyen ügyek, nomeg némi rasszizmus okán sem szeretem annyira a Renraku-t. De az arkológiával kapcsolatos történtek, felel?tlenség sem szimpatikus számomra. S bizonyára nem véletlen, ha az jut eszedbe, hogy nem választottad ?ket, és nem a cégnek az az oldala amiért valaki is a Renrakut választaná.

- Szóval szerintem akad a Renrakunál régi ismer?s aki szívesen megismerné az egyik kedvenc segédprogramomat... A rosszabbik felér?l és igen közelr?l

Egy optikai chipet lökök felé

More
14 years 11 months ago #536 by Nyarlathotep
-"Jaj, te jó ég! Nem persze ezzel kapcsolatban nem fogom a Renrakut védelmezni, akad ott szemtelen fickó elég, de velem ilyen nem történt. Nem tudom, amikor kisiskolás voltam, még nem volt ez így. Ott annyira az ilyen kapcsolatok még nem gyakoriak. Maximum a vége felé. Aztán... Aztán nem tudom, valahogy középiskolától fogva már valahogy nem ment. Egyre inkább ezt éreztem. El?ször csak kicsit, aztán valahol els? félévnél asszem kétszer vagy háromszor hazaküldtek. A barátom... Oké, kicsit komolyabb barátom volt, de még nem történt semmi, alig ismertük egymást, de egyszer csak félni kezdtem t?le. Aztán akkor megfogta a kezem óra alatt és nem is tudom... Bepánikoltam... Aztán elültem mell?le. Egyszer?en a közelében sem tudtam megmaradni, rá sem tudtam gondolni. De másra sem... Nem tudom... Nem tudom... Tényleg nem történt semmi olyan dolog velem. Emlékeznék rá, meg anyuék nem hagynák szó nélkül."

Megnézi az optikai chipet amit adsz neki, majd visszaadja.
-"Nem tudom honnan szedted, mert nem rossz, de ha jól tudom, itt kicsit gáz volna ha elkapnának valamilyen fekete programmal. Vigyázz vele."

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #537 by TheElf
- Katonai célra engedélyezett a halálos er? alkalmazása a mátrixban is. Persze ezt nem szívesen alkalmazom, de ami programozás kapcsán lenne projektem azt nem akarják finanszírozni, engedélyezni mondván nem vagyok softwares. Pedig nem lenne rossz projekt az sem. Ugye ismered azokat a jegeket amik csak kicsit átprogramozzák a célpont agyát.

- Amikor ezt kutattam volt annak idején egy városi legenda, javarészt a Renraku-t érintette, miszerint sok Renraku-s f?nök úgy próbálta a lányát megvédeni a problémásabb kapcsolatotoktól, hogy egy ilyen pszichotróp fekete jég kódjával ültetett el egy megfelel? fóbiát a lányban. Így biztos, hogy csak a "politikai házasság marad".

- Johnny a dekásunk persze ordítva magyarázta el, hogy ilyen jég nem létezik, meg ilyesmit igen bonyolult elérni. Meg, hogy sokkal egyszer?bb egy pár Full-X CalHot m?érzet chipet használva elhitetni valaki agyával áldozattá vállt... Akár személyre szabott is lehet az élmény. Majd utána az emléket törölni, a félelmet nem.

- A törlés után már nehéz megmondani, hogy az eredeti élmény egy nem túl jó, de er?s m?érzet, vagy egy álomszer?re fakult valós emlék. S a szül? könnyen mondja azt, hogy "az egészséged érdekében segített felejteni", ha a törlés nyomára fény derül.

- Ne tudd meg, hogy mennyi hasonló összeesküvés elméletet hallottam.

Mesélem neki a storykat nevetve, de figyelve melyik story hat rá...

- Persze akad aki azt mondja, sokan csak megérzik ha a partnerük sötét mágiához fordulna, s sok olyan van ami oka a rémületnek, ami megmarad. Csoda, hogy én itt is ügyet látok?

Time to create page: 0.258 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.